Brasserie in Grimbergen met uniek kader en Belgische keuken

Bent u op zoek naar een gezellige brasserie in Grimbergen? Van een frisgetapt pintje, over een heerlijke pannenkoek of ijsje tot een verzorgd etentje met z’n 2 of met de familie: brasserie 's Gravenmolen is the place to be.

Bruno Spaens kookt met de Vlaamse keukentraditie in zijn hart, doorspekt met wereldse invloeden. De Vlaamse klassiekers vormen al meer dan 20 jaar het fundament van onze eerlijke en ambachtelijke, verse keuken.

Bram Spaens, de broer van Bruno, staat met zijn team in voor een vlekkeloze bediening aan tafel. Met de glimlach worden uw wensen ingewilligd zodoende u kan genieten van een zorgeloze, gezellige avond.

Belgische keuken

De specialiteiten zijn sinds het ontstaan de huisgemarineerde ribbekes, onze heerlijk gegrilde steak en onze 100% Belgische Rundshamburgers.

Bekijk zeker ook onze dagpot, onze dagschotels aan een mooie prijs.

Uniek kader

De ligging in de Maalbeekvallei is een unieke troef van onze brasserie. 's Gravenmolen staat garant voor een baken van rust, ideaal om mooie momenten te vieren. 

Bij mooi weer kan u tevens genieten op ons groot terras langs de vijver met talrijke zwanen en een ondergaand zonnetje.

Brasserie regio Vilvoorde en Meise

Ook voor mensen die een fijne plaats om te eten zoeken wanneer ze in de buurt zijn van Vilvoorde of Meise; 's Gravenmolen is vlot bereikbaar!